Ontwerp via Internet

image alt

Het is ook mogelijk om via Internet een tuinontwerp te laten maken. Alle correspondentie verloopt via Internet. Het gerealiseerde tuinontwerp met beplantingsplan en verdere bescheiden wordt digitaal of via de post verstuurd.

Om een dergelijk ontwerp te realiseren dient u zelf de afmetingen van de tuin op te nemen. Bij nieuwbouw heeft u een bouwtekening waar de afmetingen van de tuin waarschijnlijk al op vermeld staan. U kunt met een schetstekening de juiste maten aangeven. Hierbij mogen de afmetingen van de ramen en deuren van het huis en eventuele andere bijbehorende gebouwen niet ontbreken. Van belang is ook de ligging van de tuin. U kunt dit aangeven met een (noord)pijl.

Verder dient u hierbij enkele foto’s aan te leveren. Dit zijn foto’s voornamelijk gemaakt van het huis, eventuele andere panden in de tuin, schuttingen en planten of bomen die in de tuin moeten blijven. Ook kunt u speciale wensen aangeven. Hierbij kunt u denken aan bepaalde planten of materialen. Op een naar u toegemaild inventarisatieformulier kunt u allerlei gegevens vermelden. Dit alles kunt u via e-mail aanleveren.

U begrijpt dat er regelmatige correspondentie zal zijn, zodat er een zo passend mogelijk tuinontwerp gerealiseerd kan worden. Zodra deze gegevens door u verstuurd zijn, wordt er een factuur naar u gemaild of verstuurd. Wanneer het factuurbedrag door u is overgemaakt, kunt u het ontwerp binnen 2 weken ontvangen.

Wilt u meer informatie of wilt u uw gegevens versturen, ga dan naar contact.

Bekijk mijn portfolio

Bekijk het werk van Baronie Tuinontwerpen in een overzicht aan foto's.