Samenwerking met vaste partners

Aan het creëren van een tuinontwerp wordt veel tijd besteed, wat het eindresultaat bevordert. Zodra het de goedkeuring heeft van de opdrachtgever(s) en alles is helemaal naar wens, dan is het ook belangrijk dat het goed uitgevoerd wordt. Dit kan door eigen of door derden gedaan worden, maar graag bespreek ik ook de goede ervaring met mijn vaste partners voor de aanleg of aanpassingen van een tuin;

De missie van Baronie tuinontwerpen is pas echt volbracht als de tuin is aangelegd volgens het gemaakte tuinontwerp en dat de opdrachtgever(s) met een heel erg tevreden gevoel genieten van de tuin…

Is uw tuin aan een metamorfose toe?

Breda Bruist

Met uw wensen en de inventarisatie van allerlei gegevens door Baronie tuinontwerpen, wordt er een tuinontwerp gemaakt dat geheel bij úw wensen aansluit.

Door de wensen van mijn klanten zeer serieus te nemen, ontwerp ik tuinen die niet alleen bij het huis en de omgeving passen, maar vooral bij de persoonlijke stijl en smaak van de tuineigenaren.

Uw tuin professioneel bekeken!

Breda Bruist

Baronie tuinontwerpen is een samenwerkingsverband aangegaan met Nieuwesteeg Tuinplanten. Nieuwesteeg Tuinplanten is een echt familiebedrijf dat naast het plantencentrum in Terheijden ook uit een eigen kwekerij bestaat. Moeite met planten keuze? Of liever hulp bij het ontwerpen van uw tuin? De keuze, door de vele aanwezige planten, kan soms moeilijk zijn voor de gewenste invulling van uw tuin of border. Een goed en mooi resultaat is van veel factoren afhankelijk, met een goed advies kunt u de juiste planten aankopen, zodat u heerlijk van uw tuin kunt genieten.

Met uw ontwerpidee, verder uitgewerkt tot een professioneel tuinontwerp door Baronie tuinontwerpen, kan Nieuwesteeg zorgen voor de bijbehorende planten. Een vervolgafspraak hiervoor is snel gemaakt.

Nieuwesteeg Tuinplanten
Moerdijkseweg 7a
4844 PC Terheijden
Website: Nieuwesteeg Tuinplanten

Bekijk mijn portfolio

Bekijk het werk van Baronie Tuinontwerpen in een overzicht aan foto's.