Samenwerking met vaste partners

Aan het creëren van een tuinontwerp wordt veel tijd besteed, wat het eindresultaat bevordert. Zodra het de goedkeuring heeft van de opdrachtgever(s) en alles is helemaal naar wens, dan is het ook belangrijk dat het goed uitgevoerd wordt. Dit kan door eigen of door derden gedaan worden, maar graag bespreek ik ook de goede ervaring met mijn vaste partners voor de aanleg of aanpassingen van een tuin;

  • Hoveniersbedrijf Ken Kemerink uit Teteringen heeft al vele tuinen aangelegd, naar zeer tevredenheid van de opdrachtgevers. Het is een zeer betrouwbare partner en een fijn bedrijf om mee samen te werken.
  • Stratenmakersbedrijf Eric Voeten uit Bavel is de specialist in allerlei bestratingen. Een zeer vakkundige en betrouwbare partner.

De missie van Baronie tuinontwerpen is pas echt volbracht als de tuin is aangelegd volgens het gemaakte tuinontwerp en dat de opdrachtgever(s) met een heel erg tevreden gevoel genieten van de tuin…

Is uw tuin aan een metamorfose toe?

Breda Bruist

Met uw wensen en de inventarisatie van allerlei gegevens door Baronie tuinontwerpen, wordt er een tuinontwerp gemaakt dat geheel bij úw wensen aansluit.

Door de wensen van mijn klanten zeer serieus te nemen, ontwerp ik tuinen die niet alleen bij het huis en de omgeving passen, maar vooral bij de persoonlijke stijl en smaak van de tuineigenaren.

Bekijk hier het artikel dat in maart en september 2017 in Bruist Ginneken-Bavel-Ulvenhout is verschenen.

Baronie Tuinontwerpen in Breda Bruist

Breda Bruist

In 2016 zal Baronie Tuinontwerpen 6x verschijnen met een informatief artikel in Breda Bruist, het glossy stadsmagazine van Breda en omstreken.

Uitgave februari: 'Elk seizoen genieten'

Uw tuin professioneel bekeken!

Breda Bruist

Tuincentrum De Bosrand is een samenwerkingsverband aangegaan met De Baronie tuinontwerpen. Moeite met planten keuze? Of liever hulp bij het ontwerpen van uw tuin? De keuze, door de vele aanwezige planten, kan soms moeilijk zijn voor de gewenste invulling van uw tuin of border. Een goed en mooi resultaat is van veel factoren afhankelijk, met een goed advies kunt u de juiste planten aankopen, zodat u heerlijk van uw tuin kunt genieten.

Uw ontwerpidee verder uitgewerkt tot een professioneel tuinontwerp, ook hier kan De Baronie tuinontwerpen u van dienst zijn. Een vervolgafspraak hiervoor is snel gemaakt.

Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen
Antwerpseweg 30A
4891 CP Rijsbergen
Website: Tuincentrum De Bosrand

Bekijk mijn portfolio

Bekijk het werk van Baronie Tuinontwerpen in een overzicht aan foto's.