Veranda's ontworpen door Baronie Tuinontwerpen

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Erg trendy is een veranda in de tuin. Je kunt er lekker in loungen, lezen, drankje, chillen, hapje eten of zelfs televisie te kijken. Je zit droog, dus een eventueel buitje is helemaal niet erg. En als het te koud wordt, dan kan een terrasverwarming of (tafel)haardje uitkomst bieden.

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Tegenwoordig wordt er veel gesproken over teveel bestrating in de tuin en de daarbij behorende problemen met overtollig waterafvoer. Men wil de tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk hebben en denkt dit met veel bestrating op te lossen. Een juiste combinatie en hoeveelheid bestrating, planten en bomen is de oplossing, zódanig dat het de tuinsfeer ten goede komt.

Een trend én tevens onderhoudsvriendelijk, is een Sedumdak op een veranda. Zo'n groen dak geeft meer tuingevoel en zorgt ervoor dat niet al het regenwater in de grond verdwijnt. Het is goed voor het milieu, heeft een isolerende werking en komt de tuinsfeer ten goede.

Deze veranda is gemaakt van Douglas hout. De materialen - hout, EPDM (t.b.v. dak) en de bevestigingsmaterialen - zijn afkomstig van De Vliert Sierbestrating in Breda. De tuinmeubelen van Buitenhof Breda hebben een heerlijk zitcomfort. Er zijn diverse samenstellingen te maken met deze moderne tuinmeubels.

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Voor de verlichting zijn drie spotjes van Inlite gebruikt. Deze ledlampjes schijnen naar beneden, maar kunnen ook naar andere richtingen gedraaid worden als dat gewenst is. Deze verlichting is ook afkomstig van De Vliert Sierbestrating.

Baronie Tuinontwerpen Veranda

Meer groen, nog meer tuingevoel.
Aan beide hoeken van de pergola kunnen klimplanten omhoog groeien langs RVS-draden. Van daaruit groeien ze via een horizontale draad naar elkaar toe. Deze groene klimplanten, in dit geval groenblijvende Jasmijn, geven een groen kader, die in de veranda voor extra privacy zorgt.
Deze moderne RVS begeleiding is geleverd en gemonteerd door Kabeldesign

Indien je meer info wilt over deze veranda , ga dan naar contact.

Bekijk mijn portfolio

Bekijk het werk van Baronie Tuinontwerpen in een overzicht aan foto's.